• NUHOU

Nūhou

Ka hoʻohana ʻana o RFID handheld terminal i ka mākaʻi mākaʻi mākaʻi

Me ka ulu wikiwiki o ka hoʻokele waiwai, ke piʻi wikiwiki nei ka nui o nā kaʻa kaʻa ma ke kūlanakauhale, a ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻokele kaʻa o ke kūlanakauhale.Ma waho aʻe o ka nānā ʻana a me ka mākaʻikaʻi ʻana i ka ʻike o nā mea hoʻokele a me nā kaʻa, pono pū ka mākaʻi kaʻa e kū pono i nā kūlana kaʻa paʻakikī.ʻO ka hoʻoponopono hoʻoponopono lima kuʻuna maʻamau i nā hewa a me nā hemahema, ʻaʻole hiki ke hoʻokō i nā pono o ka hana hoʻokele kaʻa o kēia manawa.I kēia hihia, koi ʻia nā ʻano hoʻokele hou.

https://www.uhfpda.com/

Nā hemahema o ka mākaʻi kaʻa kaʻa kahiko
1. I ka hōʻoia ʻana i ka ʻike o ka mea hoʻokele a me ka ʻike kaʻa, ʻo ke ʻano o ka ʻike lima a me ka hoʻoholo ʻana e pili ana i nā hewa, a he paʻakikī ke hoʻomaopopo pono i ka ʻoiaʻiʻo o nā palapala pili;
2. ʻAʻole hiki ke hoʻopaʻa ʻia a hōʻoia ʻia ka mea hoʻopiʻi a me ka kaʻa i manaʻo ʻia, a ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia nā hana hewa huna i ka manawa;
3. He lōʻihi ka manawa o ka nānā lima, kaumaha ka hana, a haʻahaʻa ka hana pono o nā kaʻa kānāwai;
4. ʻAʻole hiki ke loiloi i ka pololei o ka hoʻokō kānāwai mākaʻi;
5. Ua lohi ka synchronization o ka nānā ʻana a me ka ʻike hoʻokō kānāwai me ke keʻena poʻo, a ʻo ke ʻano o ka lag a me ka haʻalele ʻana i nā ʻikepili hewa ʻole i loaʻa i kēlā me kēia manawa, a aia ka nele o ka ʻikepili kākoʻo no ka optimization o nā kumuwaiwai kanaka a me nā waiwai.

uhf RFID mea heluhelu lima no ka mākaʻi mākaʻi

Hoʻokomo ka ʻōnaehana hoʻopaʻi hoʻopaʻi hoʻopaʻi lima lima i ka ʻenehana UHF RFID i loko o ka hoʻokele kaʻa.Ke ʻike ka mākaʻi kaʻa i kahi kaʻa kānalua, hoʻokuʻu lākou i ke kaʻa me nā hana, a hoʻohana nā mākaʻi kaʻa i kahiHeluhelu lima lima RFIDe nānā i ke kaʻa a hōʻoia i ka pololei a me ka pono.

Nā kikoʻī noiʻi kikoʻī:

Hōʻoia ʻike: Hoʻohana nā mākaʻi kaʻa i kaRFID pahu pahue nānā i ka ʻike ma ka laikini kaʻa, e kiʻi i ka ʻike pilikino o ka mea hoʻokele, a e hōʻoia koke i ka ʻike ʻike o ka mea hoʻokele ma ka hoʻohālikelike ʻana me ka manamana lima o ka mea hoʻokele;E kiʻi i ka ʻikepili kaʻa a me ka ʻike pili i hoʻopaʻa ʻia e nā ʻōnaehana ʻē aʻe, a hana i ka hōʻoia ʻike pono i nā mea hoʻokele a me nā kaʻa.

Nā mākaʻikaʻi paʻa: I ka wā e mākaʻi ai ka mākaʻi kaʻa, pono lākou e laweUHF hoʻopaʻa limae hoʻomaopopo i ka hoʻokō kānāwai kelepona, ka manawa maoli a me ka maikaʻi o nā ʻikepili o nā ʻike nānā like ʻole, nā moʻolelo pololei o ka nānā ʻana a me nā hopena hoʻokō kānāwai, ka hoʻokomo ʻana i ka manawa maoli a me ka hoʻouka ʻana i ka ʻike patrol i ka ʻōnaehana hoʻokele, no ka loaʻa ʻana o ka hopena hoʻokele Standardized a me ka ʻepekema. .

Nā hoʻopaʻi kūʻē: Ma o ka noi ʻana oRFID paʻa lima, hiki i nā mākaʻi kaʻa ke noiʻi a hoʻopaʻi i nā kaʻa hewa i kēlā me kēia manawa, ma nā wahi āpau, a paʻi i nā tiketi ma kahi no ka hoʻopaʻi ʻana, a hoʻoili ʻia ka ʻōnaehana i nā moʻolelo hewa i ka ʻōnaehana kānāwai.


Ka manawa hoʻouna: Iune-23-2022