Shfaqja e produktit

Kompjuterë celularë të fortë, lexues RFID, Antena, etiketa, ofrues zgjidhjesh.Në të ardhmen, Handheld-Wireless vazhdon të ndjekë inovacionin teknologjik, të mbështesë filozofinë e korporatës së bashkëpunimit fitues dhe është e përkushtuar të ofrojë pajisje terminale hareware me cilësi të lartë për ofruesit e shërbimeve të aplikacioneve celulare të industrisë dhe të promovojë në mënyrë aktive zhvillimin e industrisë së LoT.

Më shumë Produkte

  • ofrues profesional i produkteve dhe zgjidhjeve të teknologjive RFID, barcode dhe biometrike.
  • Wireless dore - prodhuesi dhe ofruesi i pajisjeve rfid/barkodi/gjurmë gishtash në Kinë
  • Wireless dore - prodhuesi i pajisjes rfid/barkodi/gjurmë gishtash
  • Wireless dore - prodhuesi i pajisjes rfid/barkodi/gjurmë gishtash

pse na zgjodhet ne

E gjetur në vitin 2010, Shenzhen Handheld-Wireless Technology Co., Ltd., është një ofrues profesional i produkteve dhe zgjidhjeve të teknologjive RFID, barkodit dhe biometrisë.Ne gjithmonë të përkushtuar për t'u fokusuar në vetë-dizajnimin, zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve terminale të dorës, dhe produktet tona u përdorën gjerësisht në blerjen dhe menaxhimin inteligjent të të dhënave të ndërmarrjeve të industrive të ndryshme, të vlerësuara si ndërmarrje të teknologjisë së lartë në nivel kombëtar me 400 anëtarë staf, të certifikuara ISO9001 dhe të gjitha produktet kaluan certifikimin CE dhe FCC.Dhe me seli në Shenzhen, mbi 50 zyra me ekip teknik për ofrimin e shërbimit më të mirë, të vendosura veçmas në Pekin, Wuhan, Hangzhou, Xi'an, etj.

Aplikacion

Lajmet e Kompanisë

Mësoni më shumë rreth standardeve të komunikimit RFID dhe dallimeve të tyre

Mësoni më shumë rreth standardeve të komunikimit RFID dhe dallimeve të tyre

Standardet e komunikimit të etiketave të radiofrekuencave janë baza për dizajnimin e çipit të etiketave.Standardet aktuale të komunikimit ndërkombëtar në lidhje me RFID përfshijnë kryesisht standardin ISO/IEC 18000, protokollin standard ISO11784/ISO11785, standardin ISO/IEC 14443, standardin ISO/IEC 15693, standardin EPC, etj. 1...

Cilat janë llojet e zakonshme të teknologjive të njohjes së gjurmëve të gishtërinjve?Cili është ndryshimi?

Cilat janë llojet e zakonshme të teknologjive të njohjes së gjurmëve të gishtërinjve?Cili është ndryshimi?

Njohja e gjurmëve të gishtërinjve, si një nga shumë teknologjitë e identifikimit biometrik, përdor kryesisht ndryshimet në strukturën e lëkurës së gishtërinjve të njerëzve, domethënë kreshtat dhe luginat e teksturës.Meqenëse modeli i gjurmëve të gishtave të çdo personi, pikat e ndërprerjes dhe kryqëzimet janë të ndryshme ...

  • Ne jemi një furnizues me cilësi të lartë në Kinë