Приказ на производот

Цврсти мобилни компјутери, RFID читачи, антени, ознаки, давател на решенија.Во иднина, Handheld-Wireless продолжува да се стреми кон технолошките иновации, да ја поддржува корпоративната филозофија на победничка соработка и е посветена на обезбедување висококвалитетна терминална опрема за харервер за индустриски даватели на услуги за мобилни апликации и активно промовирање на развојот на индустријата за многу технолошки услуги.

Повеќе производи

  • професионален снабдувач на производи и решенија на RFID, баркодови и биометриски технологии.
  • Handheldwireless - RFID/баркод/отпечаток на уреди производител и снабдувач на решенија во Кина
  • Рачно безжичен - производител на уреди за rfid/баркод/отпечаток од прст
  • Рачно безжичен - производител на уреди за rfid/баркод/отпечаток од прст

Зошто да не изберете нас

Пронајдена во 2010 година, Shenzhen Handheld-Wireless Technology Co., Ltd., е професионален снабдувач на производи и решенија на RFID, баркодови и биометриски технологии.Ние секогаш се обврзавме да се фокусираме на само-дизајнирање, развој и производство на рачна терминална опрема, а нашите производи беа широко користени во интелигентно прибирање податоци и управување со различни индустрии, доделени како високотехнолошки претпријатија на национално ниво со 400 членови на персоналот, сертификат ISO9001 и сите производи поминаа CE и FCC сертификација.И со седиште во Шенжен, над 50 канцеларии со технички тим за нудење подобра услуга, одделно лоцирани во Пекинг, Вухан, Хангжу, Ксиан итн.

Апликација

Вести од компанијата

Дознајте повеќе за РФИД комуникациските стандарди и нивните разлики

Дознајте повеќе за РФИД комуникациските стандарди и нивните разлики

Комуникациските стандарди на радиофреквентните ознаки се основа за дизајнирање на чипови на тагови.Тековните меѓународни комуникациски стандарди поврзани со РФИД главно вклучуваат ISO/IEC 18000 стандард, ISO11784/ISO11785 стандарден протокол, ISO/IEC 14443 стандард, ISO/IEC 15693 стандард, EPC стандард итн. 1...

Кои се вообичаените типови на технологии за препознавање отпечатоци?Која е разликата?

Кои се вообичаените типови на технологии за препознавање отпечатоци?Која е разликата?

Препознавањето на отпечатоци од прсти, како една од многуте технологии за биометриска идентификација, главно ги користи разликите во текстурата на кожата на прстите на луѓето, односно гребените и долините на текстурата.Бидејќи шаблонот за отпечаток од прст на секоја личност, точките на прекин и раскрсниците се различни...

  • Ние сме висококвалитетен снабдувач во Кина