tampilan produk

Komputer seluler sing kasar, pembaca RFID, Antena, tag, panyedhiya solusi.Ing mangsa ngarep, Handheld-Wireless terus ngupayakake inovasi teknologi, njunjung filosofi perusahaan kerjasama win-win, lan setya nyedhiyakake peralatan terminal hareware berkualitas tinggi kanggo panyedhiya layanan aplikasi seluler industri lan kanthi aktif promosi pangembangan industri loT.

Produk liyane

  • panyedhiya profesional produk lan solusi RFID, barcode lan teknologi biometrik.
  • Handheldwireless - produsen piranti rfid/barcode/fingerprint lan panyedhiya solusi ing China
  • Handheldwireless - produsen piranti rfid/barcode/fingerprint
  • Handheldwireless - produsen piranti rfid/barcode/fingerprint

Apa Pilih Kita

Ditemokake ing taun 2010, Shenzhen Handheld-Wireless Technology Co., Ltd., minangka panyedhiya produk lan solusi profesional RFID, barcode lan teknologi biometrik.Kita tansah setya fokus ing poto-ngrancang, ngembangaken lan produksi peralatan terminal genggem, lan produk kita iki digunakake digunakake ing perusahaan disualekno data cerdas lan manajemen macem-macem industri, dianugerahi minangka perusahaan teknologi dhuwur tingkat nasional karo 400 anggota Staff, ISO9001certified lan kabeh produk lulus sertifikasi CE lan FCC.Lan kantor pusat ing Shenzhen, liwat 50 kantor karo tim technical kanggo kurban layanan sing luwih apik, dhewe dumunung ing Beijing, Wuhan, Hangzhou, Xi'an, etc.

Aplikasi

Kabar Perusahaan

Ngerti luwih lengkap babagan standar komunikasi RFID lan bedane

Ngerti luwih lengkap babagan standar komunikasi RFID lan bedane

Standar komunikasi tag frekuensi radio minangka basis kanggo desain chip tag.Standar komunikasi internasional saiki sing ana gandhengane karo RFID utamane kalebu standar ISO/IEC 18000, protokol standar ISO11784/ISO11785, standar ISO/IEC 14443, standar ISO/IEC 15693, standar EPC, lsp. 1...

Apa jinis umum teknologi pangenalan bekas driji?Apa bedane?

Apa jinis umum teknologi pangenalan bekas driji?Apa bedane?

Pangenalan sidik driji, minangka salah siji saka akeh teknologi identifikasi biometrik, utamane nggunakake beda ing tekstur kulit driji wong, yaiku, ridges lan lembah tekstur.Amarga pola sidik driji saben wong, breakpoints lan persimpangan beda-beda ...

  • We are supplier kualitas dhuwur ing China