tampilan produk

Komputer sélulér anu kuat, pamaca RFID, Antenna, tag, panyadia solusi.Dina mangsa nu bakal datang, Handheld-Wireless terus ngudag inovasi téhnologis, uphold filosofi perusahaan gawé babarengan win-win, sarta komitmen pikeun nyadiakeun kualitas luhur hareware alat terminal pikeun panyadia ladenan aplikasi mobile industri jeung aktip promosi ngembangkeun industri loT.

Langkung Produk

  • panyadia profésional produk sareng solusi RFID, barkod sareng téknologi biometrics.
  • Handheldwireless - produsén alat rfid / barkod / sidik jari sareng panyadia solusi di Cina
  • Handheldwireless - produsén alat rfid / barkod / sidik
  • Handheldwireless - produsén alat rfid / barkod / sidik

Naha Milih Kami

Kapanggih dina 2010, Shenzhen Handheld-Wireless Technology Co., Ltd., mangrupikeun panyadia profésional produk sareng solusi RFID, barkod sareng téknologi biometrik.Simkuring salawasna komitmen ka fokus dina timer ngarancang, ngamekarkeun jeung produksi alat terminal handheld, sarta produk urang ieu loba dipaké dina akuisisi data calakan perusahaan tur manajemen sagala rupa industri, dileler jadi nasional-tingkat perusahaan tinggi-tech kalawan 400 anggota staf, ISO9001certified. sareng sadaya produk lulus sertifikasi CE sareng FCC.Sareng kantor pusatna di Shenzhen, langkung ti 50 kantor sareng tim téknis pikeun nawiskeun jasa anu langkung saé, tempatna misah di Beijing, Wuhan, Hangzhou, Xi'an, jsb.

Aplikasi

News parusahaan

Nyaho langkung seueur ngeunaan standar komunikasi RFID sareng bédana

Nyaho langkung seueur ngeunaan standar komunikasi RFID sareng bédana

Standar komunikasi tag frekuensi radio mangrupikeun dasar pikeun desain chip tag.Standar komunikasi internasional ayeuna anu aya hubunganana sareng RFID utamina kalebet standar ISO / IEC 18000, protokol standar ISO11784 / ISO11785, standar ISO / IEC 14443, standar ISO / IEC 15693, standar EPC, jsb.

Naon jinis umum téknologi pangenal sidik?Naon bédana?

Naon jinis umum téknologi pangenal sidik?Naon bédana?

Pangenalan sidik, salaku salah sahiji seueur téknologi idéntifikasi biometrik, utamina ngagunakeun bédana dina tékstur kulit ramo jalma, nyaéta, ridges sareng lebak tékstur.Kusabab pola sidik unggal jalma, titik putus sareng parapatan béda-béda ...

  • Kami supplier kualitas luhur di Cina