• TALA FOU

Tala Fou

Fofo mata'ituina le auai RFID i la'u alamanuia

https://www.uhfpda.com/news/rfid-attendance-monitoring-solution-on-mine/
Ona o le faʻapitoa o laʻu gaosiga, e masani lava ona faigata ona malamalama i le tufatufaina malosi ma le faʻaogaina o le aufaigaluega i lalo o le eleele i se taimi talafeagai.O le taimi lava e tupu ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o loʻo i ai le le lava o faʻamatalaga faʻatuatuaina mo le laveaʻiina o tagata faigaluega i lalo o le eleele, ma o le lelei o le laveaʻi faʻafuaseʻi ma le laveaʻiina o le saogalemu e maualalo.O le mea lea, e manaʻomia faʻavavevave e le alamanuia mining se faiga faʻatautaia ma le faʻatulagaina mo tagata faigaluega i lalo o le eleele, lea e mafai ona malamalama i le tulaga ma le gaioiga o gaioiga a tagata taʻitoʻatasi i lalo o le eleele i le taimi moni, lea o le a iai se aafiaga lelei i le saogalemu o laʻu gaosiga ma faʻaitiitia ai faʻalavelave i se tulaga mautinoa.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faʻaaogaina faʻamatalaga nofoaga na tuʻuina atu e fai ma faʻamaumauga o le auai o le aufaigaluega.

O leRFID faiga mata'ituina le auai tagata faigaluegafa'aoga RFID passive identification cards ma fa'aoga fa'atekonolosi fa'amatalaga fa'amatalaga e fa'atino ai le auai i taimi moni, siaki ma fa'atulagaina, ma le puleaina o tagata faigaluega maina.Faʻatinoina le faʻamaoniaina e le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaalia o le mataʻituina o le taulaʻi agai i luga o le auala, ma tusi mai le mea o loʻo i ai le aufaigaluega, lea e mafai ona tuʻuina atu mamao atu i le nofoaga autu o faʻamatalaga a le ofisa maualuga o le pulega aʻo faʻaalia i luga o le eleele.O lenei faiga e mafai ona faʻatautaia saʻo le fesoʻotaʻiga i le va o le saogalemu ma le gaosiga, saogalemu ma le lelei, faʻaleleia le saʻo, taimi moni ma le faʻavavevaveina o galuega o le mataʻituina o le saogalemu o maina koale, ma faʻatautaia lelei le au miners e faʻamautinoa le lelei o le faʻaogaina o le laveaʻi faʻafuaseʻi ma le laveaʻi saogalemu.

RFID faiga faavae:

Fa'apipi'i antenna ole alaleo po'oRFID faitaumasini ma lalo o le eleele i alalaupapa e ui atu ai tagata e ulu atu i le maina ma alavai e tatau ona mataituina.Pe a pasia e le aufaigaluega le masini, o le pepa faʻailoa passive o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le mine cap e faʻaosofia ai le malosi mageta o le antenna alaleo leitio ma faʻauluina se numera ID tulaga ese i le lalolagi atoa.I le taimi lava e tasi, o faʻamatalaga patino o loʻo teuina na o ia lava e vave faʻapipiʻiina i luga o le leitio, ma o le antenna leitio e tuʻuina atu faʻamatalaga faitau i lalo o le eleele e ala i le telefoni feaveaʻi, ma o le a maua e le substation i lalo le faʻamatalaga tagata faigaluega e fetaui ma le pepa e iloagofie ai ma le taimi na iloa.Teuina i totonu o le teuina o faʻamaumauga, pe a asiasia le 'auʻaunaga o le nofoaga autu mataʻituina, o le a tuʻuina atu i le server o le nofoaga autu e mataʻituina e ala i le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga mo le faʻaaliga ma fesili.

Fa'atonuga fa'agaioiga

(1) E fa'apipi'i e atina'e e gaosia maina koale mea faigaluega i lalo o le 'ele'ele ma le faitau RFID i fetaulaiga o alavai i lalo o le eleele ma foliga faigaluega.
(2) E fa'aauupegaina e atina'e e gaosia maina koale pepa fa'ailoa RFID i tagata faigaluega i lalo.
(3) O lo'o fa'amauina e le fa'amaumauga fa'amaumauga fa'amatalaga autu a le tagata e fetaui ma le pepa fa'amaonia, e aofia ai fa'amatalaga autu e pei o le igoa, tausaga, itupa, 'au, ituaiga o galuega, igoa o galuega, ata patino, ma le taimi fa'amaonia.
(4) A maeʻa ona faʻatagaina e le atinaʻe gaosiga le pepa faʻamaonia, o le a aoga.O le lautele o le faʻatagaina e aofia ai: le alavai poʻo le galuega e mafai ona maua e le tagata faigaluega.Ina ia puipuia tagata le talafeagai ma tagata faigaluega faasolitulafono mai le ulufale atu i le alavai poʻo foliga faigaluega, o le faiga e faʻapipiʻi ai le avanoa o le kata i le alavai poʻo foliga galue o le faʻatulagaina o le pulega matua ma le toilalo o le kata, lipotia le leiloa, ma isi.
(5) E tatau i le aufaigaluega e ulufale atu i le alavai ona ave le pepa e iloagofie ai.Pe a pasia e le tagata fai pepa le nofoaga o loʻo faʻatulagaina ai le faiga faʻamaonia, o le a iloa e le faiga le numera o le kata.Taimi ma isi faʻamatalaga e tuʻuina atu i le nofoaga autu e mataʻituina ai le eleele mo le puleaina o faʻamatalaga;pe afai e le aoga le numera o le kata o loʻo aoina pe ulufale i le auala faʻatapulaʻa, o le a otometi lava ona faʻamataʻu le faiga, ma o le a maua e le au ofisa tiute o le ofisa o le mataʻituina le faailoilo faʻailo ma vave faʻatino le faʻatonuga o le pulega o galuega saogalemu.
(6) O le taimi lava e tupu ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le alavai, e mafai ona iloa e le nofoaga autu o le mataʻituina le tulaga masani o tagata na puʻeina i le taimi muamua, lea e faigofie mo le atinaʻeina o galuega laveai faʻafuaseʻi.
(7) E mafai e le faiga otometi ona gaosia faʻamatalaga lipoti i luga o fuainumera ma pulega o faʻagaioiga auai e faʻaleleia atili ai le pulega.

Fa'aoga aoga

1. Auai galuega: E mafai ona faitau le igoa, taimi, tulaga, aofaʻi, ma isi o le aufaigaluega e ulufale atu i le vaieli i le taimi moni, ma faitau taimi le numera o sifi, sifi, tuai taunuu ma vave tuua faamatalaga o tagata faigaluega i iunite taitasi ;lolomi etc.
2. Su'esu'ega galuega: su'esu'ega malosi o tagata faigaluega i lalo o le eleele, fa'aaliga tulaga, toe fo'i i tua o le ala, fesili fa'amalosi taimi moni o le tufatufaina atu o tagata faigaluega i lalo o le eleele i se vaega patino i se taimi patino.
3. Faiga fa'aalatalafu: E mafai e le faiga fa'aalia otometi ma fa'ailo pe a sili atu le numera o tagata e ulufale atu i le vaieli nai lo le fuafuaga, o le ulufale atu i totonu o le nofoaga fa'asaina, o le taimi-fa'agata o le vaieli a'e ma le fa'aletonu faiga.
4. Su'esu'ega a le falema'i: E mafai ona tu'uina atu fa'amatalaga nofoaga e fa'afaigofie ai le lavea'i taimi.
5. Fa'asologa o galuega: E tusa ai ma mana'oga, e mafai e le faiga otometi ona fuaina le mamao i le va o so'o se lua itu, o lenei mamao o le mamao tonu lea o le maina.
6. Galuega fa'afeso'ota'i: O lo'o i ai i le faiga se galuega fa'aoga mamana.E tusa ai ma manaʻoga a le tagata faʻaoga, o le nofoaga autu e mataʻituina ai ma taʻitasi mine-level system e mafai ona fesoʻotaʻi i totonu o se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu, ina ia mafai e fesoʻotaʻiga uma o loʻo faʻaogaina faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalauga faʻamaumauga i totonu o le lautele o aia tatau., lea e faigofie mo fesili mamao ma pulega.
7. Faʻalauteleina galuega: O le faiga e maua ai se avanoa faʻalautele malosi, ma le faʻaogaina o le taʻavale, faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻamaonia ma le auai e mafai ona faʻalauteleina e tusa ai ma manaʻoga.


Taimi meli: Sep-30-2022