• NYHEDER

Nyheder

Hvordan vælger man UHF RFID-tag i henhold til forskellige applikationsscenarier?

I de senere år, på grund af den kontinuerlige uddybning af folks erkendelse af RFID-teknologi og den kontinuerlige reduktion af applikationsomkostninger, har RFID fortsat accelereret sin indtrængning i alle samfundslag.For eksempel bruger tøjindustrien, bibliotekets bogstyring, lufthavnslogistiksortering, flyselskabets bagagesporing osv. alle RFID-teknologiske løsninger.De mest almindeligt anvendte tags i RFID-teknologi kan opdeles i lavfrekvente RFID-tags, højfrekvente RFID-tags og ultra-højfrekvente RFID-elektroniske tags.Og UHF RFID tags ogUHF rfid-læserenhedser meget udbredt, fordi de kan genkende objekter i bevægelse i høj hastighed, realisere samtidig genkendelse af flere objekter, genbrugelig, stor datahukommelse osv.

I forskellige anvendelsesscenarier er der rige etikettyper.
Da forskellige brancher og anvendelsesscenarier har betydelige forskelle i krav og brugsbetingelser, som fremsættes for etiketters ydeevne og form.Dette er hovedsageligt baseret på balancen mellem forretningskrav, procesforhold, anvendelsesomkostninger, anvendelsesscenariemiljø osv. Hvis det identificerede objekt for eksempel er et metalprodukt, er det nødvendigt at tilføje absorberende materialer for at opnå metalbestandige egenskaber.

Elektroniske etiketprodukter kan groft opdeles i tre kategorier med hensyn til modalitet, herunder traditionelle selvklæbende etiketter, sprøjtestøbte etiketter og kortetiketter.Den traditionelle RFID elektroniske etiket indkapsler RFID-chippen i en selvklæbende form, som er velegnet til brug i scenarier som motorveje, parkeringspladser og automatisk indsamling af produktinformation i industrielle produktionslinjer.Og berøringsfri IC-kort bruges ofte i campus, trafik, adgangskontrol og andre scenarier osv., og det er nemt at se specialformede etiketter lavet ved sprøjtestøbning i adgangskontrol.

Derudover, fordi forskellige lande og regioner har forskellig spektrumallokering, er dækningen af ​​UHF RFID-frekvensbåndsdefinitioner også forskellig, for eksempel:
(1) Frekvensbåndene i Kina er: 840~844MHz og 920~924MHz;
(2) EU-frekvensbåndet er: 865MHz~868MHz;
(3) Frekvensbåndet i Japan er: mellem 952MHz og 954MHz;
(4) Hong Kong, Thailand og Singapore er: 920MHz~925MHz;
(5) Frekvensbåndene i USA, Canada, Puerto Rico, Mexico og Sydamerika er: 902MHz~928MHz.

Almindelige applikationer og etiketformer af UHF RFID

QQ截图20220820175843

(1) Bestrøget papiretiket/vævet etiket i sko- og beklædningsindustrien
RFID-tags er almindeligt anvendt i fodtøjs- og beklædningsindustrien, som også er et af de områder med det største forbrug af UHF RFID-tags.
Introduktionen af ​​RFID-teknologi i fodtøjs- og beklædningsindustrien er en hel proces, fra fabrikker til varehuse til detailterminaler.Det kan automatisk indsamle dataene for hvert operationslink såsom ankomstinspektion, oplagring, allokering, lagerskift, lageroptælling osv. For at sikre hastigheden og nøjagtigheden af ​​datainput i alle aspekter af lagerstyring og sikre, at virksomheden rettidig og nøjagtig forståelse af de reelle data om beholdning, rimelig vedligeholdelse og kontrol af virksomhedens beholdning.I tilfælde af et globalt salgslayout stiller moderigtige FMCG'er høje krav til varernes likviditet, og brugen af ​​RFID-tags kan i høj grad forbedre effektiviteten af ​​produktcirkulationsstyring.

(2) Keramisk elektronisk etiket
Keramiske elektroniske tags er indkapslede elektroniske tags, der er baseret på keramiske materialer, med høje elektriske egenskaber og høj ydeevne modstand, skrøbelige og anti-transfer.Den elektroniske tag-antenne installeret på det keramiske substrat har et lille dielektrisk tab, gode højniveauegenskaber, stabil antenneydelse og høj følsomhed.Det bruges mest inden for logistikopbevaring, intelligent parkering, produktionslinjestyring, afsløring af forfalskning og andre områder.

(3) ABS-mærke
ABS-etiketter er almindelige sprøjtestøbte etiketter, der ofte bruges i logistikstyringsscenarier.Det kan installeres på overfladen af ​​metal, væg, træprodukter og plastprodukter.På grund af overfladelagets stærke beskyttende funktion er det modstandsdygtigt over for høj temperatur og fugt, velegnet til barske arbejdsmiljøer.

(4) Silikoneetiketter til tøjvask
Silikonelabels anvender silikoneemballageteknologi og bruges mest i vaskeindustrien.Fordi silikone er blød og deformerbar og har karakteristika af høj temperaturbestandighed og gnidningsmodstand, bruges den ofte til lagerstyring af håndklæder og tøjprodukter.

(5) Kabelbindermærkat
Kabelbinderetiketter er generelt pakket med PP+ nylonmaterialer, som har fremragende egenskaber såsom nem installation og adskillelse, vandtæt og høj temperaturbestandighed.De bruges ofte inden for logistiksporing, fødevaresporing, asset management og andre områder.

(6) Epoxy PVC-kortmærke
Kortet lavet af PVC-materiale kan tilpasses efter formen, så kortet har udseendet og teksturen af ​​kunsthåndværk, og det kan effektivt beskytte den interne chip og antenne, og det er praktisk at bære.Det kan bruges til adgangskontrol, vareidentifikationsstyring, spilchips og andre scenarier.

(7)PET-mærke
PET er forkortelsen for polyesterfilm, og polyesterfilm er en slags polymerplastfilm, som er mere og mere begunstiget af forbrugerne på grund af dens fremragende omfattende ydeevne.Det kan blokere ultraviolette stråler, har god høj- og lavtemperaturmodstand og har god krybemodstand.PET-etiketter bruges ofte i smykkehåndteringsscenarier.

(8)PPS vaskemærke
PPS vaskemærke er en almindelig type RFID-mærke i linnedvaskeindustrien.Den ligner i form og størrelse knapper og har stærk temperaturmodstand.Vaskehåndteringen bliver mere effektiv og gennemsigtig ved at bruge PPS vaskemærker.

android mobile håndholdte terminalenheder

Handheld-Wireless har været dybt engageret i forskning og udvikling og produktion af RFID-udstyr i mere end ti år og kan levere forskellige UHF-tags,RFID læsere, håndholdte og skræddersyede løsninger.


Indlægstid: 23. august 2022