• TALA FOU

Tala Fou

Fa'aaogāina ole RFID ile Va'aiga Fa'amanu

Faatasi ai ma le atinaʻeina o sosaiete ma le tamaoaiga, e maualuga atu manaoga o tagata mo le tulaga lelei o le olaga, aemaise lava i tausaga talu ai nei, o le faʻaauau pea o faʻamaʻi pipisi o manu i le lalolagi atoa ua faʻaleagaina ai le soifua maloloina ma le ola o tagata, ma faʻalavelave ai tagata e uiga i meaʻai manu.O mataupu tau le saogalemu ua matua'i fa'atauaina, ma o lea ua fa'atauaina tele e atunu'u uma o le lalolagi.E vave ona faia e malo faiga faavae ma faia ni faiga eseese e faamalosia ai le puleaina o manu.Faatasi ai ma i latou, o le faailoaina ma le suʻeina o manu ua avea ma se tasi o nei faiga taua.

O le a le Fa'ailoga Manu ma le Su'eina

O le fa'ailoaina ma le tulituliloaina o manu e fa'atatau i se tekonolosi e fa'aogaina ai se fa'ailoga fa'apitoa e fetaui ma le manu e fa'ailoa i se auala fa'apitoa, ma e mafai ona siaki ma pulea uiga talafeagai o le manu i so'o se taimi.I le taimi ua tuanaʻi, o le faʻamaumauga masani faʻamaumauga ma le faʻatonutonuina o auala faʻalagolago i luga o faʻasalalauga pepa e faʻamaumau ma pulea faʻamatalaga i itu uma o le fafagaina o manu, felauaiga, gaioiga, ma isi, lea e le lelei, faʻalavelave i le fesili, ma faigata ona sailia pe a meaai. fa'alavelave saogalemu na tutupu.

I le taimi nei, o le faʻamaonia ma le siakiina o manu eseese e ala i meafaigaluega faʻapitoa e mafai ona faʻamalosia le pulea ma le vaavaaiga o faʻamaʻi manu mai fafo, puipuia le saogalemu o meaola faʻanatura, ma faʻamautinoa le saogalemu o fefaʻatauaʻiga faavaomalo i oloa manu;e mafai ona fa'amalosia ai le tui puipuia e le malo o manu ma fa'ama'i.pulea.

Fofo RFID

Pe a fanau ma tausia le lafumanu, o pine RFID (e pei o pine taliga po o mama vae) e faʻapipiʻi i luga o faʻailoga manu manu ma le faitau tusi.O nei fa'ailoga eletise e tu'u i taliga o lafumanu i le taimi lava e fananau mai ai.A maeʻa lena, e faʻaogaina e le faʻatoʻaga se Android faʻapipiʻi faʻamau rfid manu siaki pda e faʻaauau Seti, aoina pe teuina faʻamatalaga i lona tuputupu aʻe, ma pulea le saogalemu o gaosiga mai le puna.

fou (1)
fou (2)

I le taimi lava e tasi, o faʻamaumauga o faʻamaumauga o faʻamaʻi pipisi, faʻamatalaga faʻamaʻi ma faʻamatalaga autu o le faʻagasologa o le faʻatupuina o lafumanu i vaitau eseese.O faʻamatalaga i le pulega mulimuli ane ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga o le a aoina ma tuʻuina atu i le database system e ala i le telefoni feaveaʻi, faʻavaeina o se faʻaogaina atoatoa o oloa, ma iloa ai le mataʻituina lelei o aano o manufasi mai le ""faatoaga i le laulau"" , fesoasoani i le faʻavaeina o se atoatoa, O le faʻaogaina o le tulaga lelei ma le saogalemu o loʻo faʻalauiloaina le matala, manino, lanu meamata ma le saogalemu o le gaosiga atoa o aano o manufasi ma le gaosiga o gaioiga.

Ituaiga o faʻailoga manu RFID ma pe faʻapefea ona faʻaogaina

Fa'ailoga manu RFID e va'ava'aia va'ava'ai i le kola, ituaiga taliga, tui ituaiga ma fualaau fa'ailoga eletise, e pei ona fa'aalia i le ata.

(1) E mafai ona faigofie ona sui le pine fa'aeletoroni mo le fafaga fafaga ma fuaina o le gaosiga o susu e masani ona fa'aaogaina i fale o manu.

(2) O le taliga faʻaeletoroni e teu ai le tele o faʻamaumauga, ma e le afaina i le leaga o le siosiomaga o le tau, e umi le faitau mamao ma e mafai ona iloa le faitau aofaʻi.

(3) O le injectable tag eletise e faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa e tuʻu ai le faʻailoga eletise i lalo o le paʻu o le manu, o lea e faʻamautu ai se fesoʻotaʻiga i le va o le tino o le manu ma le faʻailoga eletise, lea e naʻo le taotoga e mafai ona aveese.

(4) O le pill-type electronic tag o le tuʻuina lea o le atigipusa o loʻo i ai le faʻailoga eletise e ala i le esophagus o le manu i totonu o le sua o le manu, ma tumau ai mo le olaga.Faigofie ma faʻatuatuaina, e mafai ona tuʻu le tag eletise i totonu o le manu e aunoa ma le faʻaleagaina o le manu.

E mafai ona sa'o le faitau 125KHz/134.2KHz fa'ailoga manu ma fa'ailoa fa'amatalaga vave, ma fa'aleleia le fa'atonuga saogalemu o le gaosiga o manu.


Taimi meli: Mati-29-2022